h o n e y 's FotoPage
"...FraMe oF LifE..."
By: h o n e y h o n e y

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
AN EVENING WITH MALAYSIANS

On the way to Lake Macquarie
Sedara ayah
wif baby aisha
View all 50 photos...
Alhamdulillah... summer holiday is over and all students are now back to track --> gain as much knowledge as we could.... keh kehh...

I arrived at Newcastle on feb 16, 2007... missed two trains and lost money... hahahaa.. sebenarnya, balik NC bawak $30 jerr... padan ngan mukerr... beli train ticket $27.20... duit nak tipon budak kat NC pun kena telan.. pastu sangap sensorang kat tgh2 sydney...

Anyway, that's not what i wanna share wif everyone here... last Sunday, ada gathering malaysian stuednts kat LAKE MACQUARIE.. best and cantik tempat ni.. diorg kata selalu tasik tu tawar airnya, tapi tasik yg satu ni masin... lupa pulak nak rasa air dia aritu.. hihi..
K, selamat melihat gambar2 kami beraksi di depan kamera...










Wednesday, 21-Feb-2007 05:16 Email | Share | | Bookmark
ANEM'S ENGAGEMENT DAY

Make-up artist
Eleena
sedang make-over
View all 52 photos...
Congratulations to Anem on her engagement..!!!

Tak sangka Anem yg dulu sama-sama belajar dalam kelas 1 Jaya and 4 Jaya (the only classes that i cud memorized) at last melangkah ke satu lagi peringkat kehidupan... dah bergelar tunangan kepada Amirul a.k.a. Ame..

Sorry tak dapat nak komen panjang2 bout their relationship.. their ups and downn.. i'm a bit lost.. hehe.. Memang jarang update percintaan kawan2 tapi tahu laa si anu dgn si anu.. camtu la...

Anyway, majlis berjalan lancar tepat pukul 11.30am kat Teratakita, Sg.Merab... beberapa org sspians juga memeriahkan majlis.. k la, no need to describe em all in here.. juz browse thru all the pictures and feel the excitement....

P/S: Anem, aku takde hadiah bleh bagi... belum keje maa... tapi ni aku sumbangkan tenaga, masa dan creativity aku merakam kenangan hari bahagia ko.. hope u enjoy it..



Shahnim Mohd Shariff


Anem dan hantaran-hantarannya...


Bila SSPians bertemu......


When SSPian met Koleq....


Tuesday, 10-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
..::FLORIADE::..

Welcome to Floriade 2006
Three of us
started to explore
View all 78 photos...
My favourite pictures collection....

Location: Canberra, Australia
Event: Floriade
Date: 6th to 7th of October 2006

Enjoyyyyy..!!!


Monday, 9-Oct-2006 03:15 Email | Share | | Bookmark
Upcoming....>> Floriade'06<<















Friday, 6-Oct-2006 02:54 Email | Share | | Bookmark
SPRING VACATION ~ CANBERRA ~

Ewahh... syokk ekk..
background city of canberra
New Parliament House
View all 46 photos...
Alhamdulillah... Allah mengizinkan saye melihat keindahan ibu negara Australia pula... which is Canberra.... Saye spend $90 for public transportations which r train and express bus... it tooks me around 8 hrs to arrive in Canberra...

Bertolak dari NC kul 4.15am dgn Latifah.. kami naik train sama2 ke sydney coz Latifah keje kat TAFE.. sampai Sydney kul 7.20am and terus ke terminal.. bus bertolak kul 8am.. sampai Canberra kul 12 tghr... penat tapi excited nak berjalan... so.. enjoy the pictures....









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net